Hove Van Herpelgem

Hove Van Herpelgem


Het probleem

Hove van Herpelgem is een prachtig gerenoveerd kasteeldomein in het hart van de Vlaamse Ardennen. Gilles Van Hende en zijn team renoveerden het oude kasteel tot een unieke locatie waar gezelschappen tot 500 personen een magische en onvergetelijke dag kunnen beleven. Enkel het beste was dan ook goed genoeg: superieure materialen, oogverblindende verlichting, enorme glaspartijen,... Kortom: een feeërieke setting om U tegen te zeggen.

Maar vele mooie glaspartijen zijn geen goed idee op akoestisch vlak. Het geluid van de feestende mensen zou door het glas enkel versterkt worden tot een oorverdovend lawaai. Voor Gilles Van Hende moest de akoestiek dan ook absoluut geoptimaliseerd worden. Hij contacteerde Incatro, dat de oplossing bood die dit schitterende pand verdiende.

De oplossing

Zalen met een oorverdovende galm van 3 seconden werden door Incatro omgetoverd tot akoestisch aangename ruimtes. De gigantische lusters, spots, ingebouwde geluidsboxen, verluchting en sensoren waren reeds aanwezig. Toch slaagde Incatro erin om een bijzonder smaakvolle oplossing te bieden met de installatie van lange ARTceilings (plafondpanelen) tot wel 25 meter lengte. De grote plafondpanelen boven de majestueuze trap op 7 meter hoogte vergden bovendien wat kunst- en vliegwerk, maar alles werd zoals steeds perfect afgewerkt en volgens schema opgeleverd. Er werden ook verschillende plafondpanelen tussen het dakgebinte geplaatst, op de schuine wanden.

 

Dank voor deze positieve medewerking! Je mag dit project zeker gebruiken als referentie!

Gilles Van Hende - Hove Van Herpelgem

Het resultaat

Zowel akoestisch als visueel bleken de oplossingen van Incatro een schot in de roos. De klant was dan ook werkelijk zeer tevreden en vermeldde Incatro tot 2 keer toe in zijn openingsspeech voor de evenementenlocatie. Een zeer aangename samenwerking voor een prachtig pand.

Gebruikte producten


Vraag nu een gratis offerte aan

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: