Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/templates/inca/includes/header.php:1) in /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/ua-searchbots/ua-searchbots.php on line 75
Galm en holle klanken in huis aanpakken | Incatro
Bel mij

Galm

Holle klanken in woonruimtes ontstaan als geluidsgolven ongehinderd kunnen reflecteren op harde, strakke oppervlakken. Omdat de galm later dan het directe geluid de ontvanger bereikt, kan het de verstaanbaarheid van het directe brongeluid (bijvoorbeeld spraak of muziek) nadelig beïnvloeden.

De producten van Incatro verminderen deze ongewenste reflecties zoveel mogelijk. We verbeteren de akoestiek door hoog-absorberende materialen in de ruimte aan te brengen. Onze producten zijn o.a. ARTpanel (kunstwerk aan de muur), ARTwall (akoestische absorptie door middel van een complete wand), ARTbaffle (dubbelzijdig akoestisch scherm dat wordt opgehangen in de ruimte) en ARTceiling (absorbeert ongewenste akoestische reflecties via het plafond). 

Een vuistregel voor de benodigde grootte? Bereken de inhoud van uw ruimte - bijvoorbeeld de woonkamer - in kubieke meter. Neem dan 8 à 10 procent van dat getal. Dit is het oppervlak in vierkante meter dat u nodig heeft om de ruimte akoestisch te optimaliseren met ARTpanel.