Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/templates/inca/includes/header.php:1) in /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/ua-searchbots/ua-searchbots.php on line 75
Galm dempen met geluidsabsorberende materialen | Incatro
Bel mij

Oplossingen

De belangrijkste factoren voor de nagalmtijd zijn enerzijds de vorm en grootte van de ruimte en anderzijds de materialen waaruit de ruimte bestaat of waarmee ze bekleed is.

Zo geeft een glaspartij of een ander hard materiaal eerder een slechte akoestiek en hebben absorberende materialen net een positief effect.

Incatro meet de nagalmtijd en brengt op maat gesneden advies. 

We voorzien de ruimte van zogeheten geluidsabsorberende materialen. Die verbeteren de spraakverstaanbaarheid en dempen storende effecten als echo’s en achtergrondgeluiden.

Incatro ontwerpt al jaren akoestische plannen voor kantoren, zorginstellingen en andere ruimtes. Onze adviseurs benaderen elke ruimte op een specifieke manier. Dit resulteert in een afgestemd akoestisch ontwerp dat volledig in overeenstemming is met zijn omgeving. De functionele, artistieke dessins op de panelen, schermen en baffles passen in de meest diverse soorten ruimtes.