Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/templates/inca/includes/header.php:1) in /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/ua-searchbots/ua-searchbots.php on line 75
Akoestiek verbeteren in een professionele omgeving | Incatro
Bel mij

Beslissingen nemen in alle rust

In een professionele omgeving staan een goede akoestiek, een goede verstaanbaarheid, spraakprivacy en elementaire rust centraal.

Slechte akoestiek verbeteren loont de moeite. Een rustige ruimte levert een fittere, gezondere werknemer op die zich beter kan concentreren en minder snel geïrriteerd of gestrest raakt. En na het werk heeft hij nog energie over voor een leuke avond.

Ook in zorgcentra en onderwijsinstellingen is een goede akoestiek van essentieel belang voor het welzijn van zowel personeelsleden als patiënten, bewoners of leerlingen.

Voor al deze omgevingen bieden de akoestisch adviseurs van Incatro akoestische oplossingen. Die zijn even smaakvol als doeltreffend. Denk aan o.a. akoestische wandpanelen, plafonds en baffles. Incatro zorgt ervoor dat goede communicatie bij u op kantoor of in de instelling weer vanzelfsprekend wordt. Spreken en luisteren kan weer ongestoord.   

Incatro: geeft de boodschap zijn essentie terug