Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/templates/inca/includes/header.php:1) in /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/ua-searchbots/ua-searchbots.php on line 75
Ontstaangeschiedenis en innovaties | Incatro
Bel mij

Over ons

Incatro is gespecialiseerd in ruimteakoestiek. We geven advies over de absorptie van storende geluiden in alle situaties en omgevingen.

Onze producten vervaardigen en plaatsen we zelf. Hierbij trekken we steeds de kaart van kwaliteit. Zo gebruiken we enkel hoogwaardige akoestische materialen en zorgen we voor een nauwgezette assemblage.

Onze producten worden door erkende labo’s getest.

Bovendien levert Incatro méér dan alleen een technische uitkomst. We zoeken altijd naar de oplossing die esthetisch het best bij uw interieur past.
 
Ontstaansgeschiedenis:
Incatro  is opgericht in 1993 door Carl Huijskens. Hij ontwikkelde als eerste ter wereld een hoogwaardige geluidsabsorber die - inmiddels gemodificeerd - nog steeds internationaal de norm stelt.

In 2004 gaat Incatro zich volledig op ruimteakoestiek richten. Door het continue zoeken en ontwikkelen van producten is en blijft Incatro een referentie in de branche.

Om ook de Belgische en Franse markt te kunnen bedienen wordt begin 2015 Incatro BVBA in Melle opgericht, met Sophie Vandekerckhove als zaakvoerder.
Beide bedrijven - Incatro BV en Incatro BVBA - staan op zichzelf maar werken nauw samen en genieten van elkaars productontwikkeling en expertise. 

Kwaliteit staat steeds voorop, in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Deze bedrijfswaarde uit zich zowel in het advies, de productontwikkeling, de vervaardiging als de uiteindelijke plaatsing. We bieden enkel producten aan waarvan we overtuigd zijn dat ze werken. Dat we hierbij ook de afwerking en de esthetiek niet vergeten, spreekt voor zich.

Toekomst en Innovaties:
Om opdrachtgevers kwalitatief optimaal te kunnen helpen is samenwerking met ervaren vakspecialisten op deelgebieden een absolute vereiste. Om die reden werkt Incatro onder meer samen met universiteiten, ingenieurs en toonaangevende fabrikanten. Het zijn de technische voorwaarden om ‘up-to-date’ en ‘state-of-the-art’ te blijven.

Deze nauwe samenwerking vindt bij Incatro zijn vorm in nieuwe ontwikkelingen die op hun beurt weer leiden naar een nóg beter akoestisch klimaat. Omdat ruimteakoestiek onze grote passie is!