Een goede akoestiek op kantoor? Het kan!

Een goede akoestiek op kantoor? Het kan!

Het nut van een goede akoestiek op kantoor is bewezen. In een geluidsarme ruimte kunnen uw werknemers zich beter concentreren en verhoogt hun productiviteit met wel 30%! Hoe kan u hiervoor zorgen?

Landschapskantoren: zegen of vloek?

Sinds de jaren '90 zijn landschapskantoren geen bedrijfstrend meer, maar wel de norm. Aparte kantoren zijn niet meer kostenefficiënt, en bovendien stimuleren open kantoren de sociale interactie en creativiteit van de werknemers. Onderlinge communicatie gebeurt immers vlotter en transparanter, en het bedrijf krijgt een zekere dynamiek. Inmiddels werken acht op tien werknemers in een landschapskantoor. Meer dan 75% hiervan is echter ontevreden met het rumoer dat er heerst. Toch is een apart kantoor geen optie: een volledig stil kantoor werkt de productiviteit juist  tegen, er zit dan immers geen druk op de ketel om een taak af te werken. Het is dus van het uiterste belang om een open kantoor te creëren met een aangename akoestiek.

Het juiste product op de juiste plaats

Een akoestisch expert zoals COUST komt langs om de situatie binnen uw kantoor in beeld te brengen. We doen de nodige metingen en stellen vervolgens onze producten en oplossingen voor. Boven bureau-eilanden plaatsen we plafondpanelen (zie COUSTceiling) om de galm weg te nemen, tussen bureaus en bureau-eilanden in plaatsen wij bureauschermen (zie COUSTdeskscreen) en staande schermen (COUSTscreens) om de spraakprivacy te optimaliseren. Zo kan u opnieuw telefoneren zonder uw collega te storen en heeft u geen last meer van pratende collega's bij het koffiezetapparaat.
 

Herkenbaar?
Bent u op zoek naar een professionele partner om het akoestisch probleem in uw kantoor aan te pakken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer of contactformulier.

Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties voor bedrijven.



X
Vraag nu een gratis offerte aan

We leveren en plaatsen aan dezelfde prijs in heel België en Noord-Frankrijk.

T+32 9 296 46 10

Stel hier uw vraag: