Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/templates/inca/includes/header.php:1) in /home/incabe/domains/incatro.be/public_html/ua-searchbots/ua-searchbots.php on line 75
Veelgestelde vragen - De beste oplossing in ruimteakoestiek! | Incatro
Bel mij

Veelgestelde vragen

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke garantie zit er op ons product?

Door onze jarenlange ervaring durven wij onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie te geven. Dit houdt in dat - indien u ons advies opvolgt - wij garanderen dat ons product het beloofde resultaat zal hebben. 

Voorwaarden zakelijk:
Mocht dit toch het geval niet zijn dan zoeken wij op onze kosten naar een (aanvullende) oplossing.

Voorwaarden consument: 
Mocht u echter toch ontevreden zijn over ons product, dan kunt u dit aan ons retourneren en zullen wij het bedrag terugstorten op uw rekening.
De door ons aangeboden "100% tevredenheidsgarantie" doet niets af aan de standaard wettelijke garantie waarop u als consument al recht heeft.

Hoe bevestig ik mijn ARTpanel aan de wand?

Download hier de ARTpanel montagehandleiding

Kijk voor een korte montagevideo ook op ons Youtube kanaal

Kan ik zelf het effect van ARTpanel uitproberen?
Dat is mogelijk als u in de betreffende ruimte minstens één raam of deur heeft. Opent u een deur of raam in die ruimte, dan ervaart u een beetje wat het effect is van ons product. U zult merken dat u met een geopende deur of raam minder last heeft van galm.